Menu:

Plky > Blog > nezařazené

nezařazené

Zobrazuji jediný článek v blogu se štítkem nezařazené.


Začínám psát

5. ledna 2010 — Často když se venku procházím, jedu tramvají či s někým hovořím točí se mi v hlavě spousta myšlenek. Nejsou nikterak objevné, ale dokážou mě zabavit celé minuty. Právě v té době si uvědomuji jaká je škoda, že si je nemůžu uložit a stejně je pak i později reprodukovat.

Paměť člověka je skvělá věc, ale zápis a hlavně čtení z ní neprobíhá tak jak jsme zvyklí například u videorekordérů – informace je vždy vážně zkreslena či ztracena(snad se časem opět vynoří), ovlivňují ji věci přítomné. Páska videorekordéru může být poškrábaná či se úplně přetrhnout, těžko se však z červené karkulky v příběhu stane vlk zatímco úplně jednoduše zapomeneme jak jsme hlasovali a co nás tak ovlivnilo.

Můj blog by měl být právě takovou páskou – byť je téměř jisté že odchylky od původní myšlenky budou.

autor: Vláďa Novotný, štítky: nezařazené

Odběr novinek emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro odběr novinek emailem.
Přibližně jednou měsíčně vám příjde upozornění na nový článek či jinou zajímavou aktualitu.

Ochrana soukromí: Vaše emailová adresa nebude nikdy nikomu poskytnuta. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každého emailu.

Portrét autora blogu Vladimíra Novotného

Vláďa Novotný

V tomto blogu píšu o tom, co mi přeletí přes nos, podstatných i nepodstatných tématech. Profesní blog, zaměřený výhradně na webdesign, mám na strankách svého profilu www.Ladzo.cz.

RSS

Poslední články:

Kategorie:



© 2010 - 2024 Plky.cz, všechna práva vyhrazena — Odběr novinek